Hallo, ik ben Jarno Hermans.


In de schoolvakantie in 2013 was ik met mijn ouders op vakantie op de camping Bosbad Hoeven.

Op een dag was het wat minder weer en toen vroegen mijn ouders of ik zin had om te gaan karten bij KCR Kartcenter Roosendaal. Omdat ik al vanaf mijn 3e jaar liep te roepen dat ik autoracer wilde worden en altijd met mijn vader de Formule 1 zat te kijken wilde ik dat maar al te graag, dus in de auto naar Roosendaal. Daar mocht ik voor de eerste keer in een kart rijden. Jasje, helm en ribben beschermer van de kart baan want veiligheid staat voorop. De eerste heat was wennen maar ik vond het heel leuk.

Mijn ouders Cor en Bianca Hermans stonden in de kantine te kijken hoe ik het deed toen er een man aan hun vroeg of het hun zoon was die daar reed en ze vertelde hem dat ik Jarno hun zoon was.

Corné Snoep was deze man en hij vertelde mijn ouders dat ik het wel leuk deed en vroeg hoe vaak ik al gereden had waarop mijn moeder Bianca hem vertelde dat dit de eerste keer was.

Corné vond dat ik het voor de eerste keer wel goed deed en vertelde toen aan mijn moeder dat hij ook les gaf waarop mijn vader zei “niet zeggen waar Jarno bij is want dan wil hij gelijk op les”. Zo gezegd hebben ze mij toch opgegeven en in November 2013 was de eerste les en vanaf dat moment is mijn Kart carrière begonnen.

Eerst alleen 1 keer in de maand les, toen de maandagavond erbij en af en toe samen met andere kinderen voor het weekenden afspreken om samen heats te gaan rijden.

De eerste kinderrace die toen volgde, 6 april 2014, mocht ik meerijden en behaalde ik een derde plaats achter Eliano en Robin die al langer op kartles zaten dus de eerste beker was binnen.

Foto's

Fotoboek

Sponsors

Sponsors

Club van 50

Club van 50

contact

Contact

Verslagen

Verslagen

Jarno Mobiel

Home